avatti.eu Web analytics

Companie

Directie

 

Ca orice companie ne dorim să ne menținem, să creștem, să ne dezvoltăm , consolidând poziția pe segmentul de piața căruia ne adresăm. Dar înțelegem asta realizând din ce în ce mai bine lucrurile pe care le știm și nu  încercand să facem din ce în ce mai multe.
Știm să executăm finisaje, să coordonam lucrări mari, cu un grad ridicat de dificultate, de multe ori spectaculoase, implicând efortul a sute de oameni.
Ne păstrăm partenerii (beneficiari, contractori, furnizori) de-a lungul anilor, având mereu grija ca și ei să ne păstreze pe noi.
Am implementat din 2007 Managemantul Calității și ne-am stabilit  standarde sub care nu acceptăm să coboram.
Și pentru că timpul înseamnă bani pentru orice investitor, ne organizăm astfel încât să respectăm termenele de finalizare a lucrărilor, de multe ori recuperând întârzierile acumulate în fazele anterioare finisajelor (proiectare, structură, închideri, instalații)
Cunoașterea temeinică a sistemelor Rigips, Knauf și Lafarge la nivelul compartimentului tehnic duce la găsirea soluțiilor ce pot economisi timp și bani clienților noștri.
Dacă în primii ani participam la târguri de profil sau apăream prin cataloage de specialitate, în timp ne-am convins ca nu are sens sa investim mult în publicitate, calitatea  lucrărilor și păstrarea clienților, multumiți de fiecare dată de performanța noastră,  reprezinta cea mai eficientă modalitate de a ne promova.

Ca orice companie ne dorim să ne menținem, să creștem, să ne dezvoltăm, consolidând poziția pe segmentul de piața căruia ne adresăm. Dar înțelegem asta realizând din ce în ce mai bine lucrurile pe care le știm și nu încercand să facem din ce în ce mai multe. Știm să executăm finisaje, să coordonam lucrări mari, cu un grad ridicat de dificultate, de multe ori spectaculoase, implicând efortul a sute de oameni. Ne păstrăm partenerii (beneficiari, contractori, furnizori) de-a lungul anilor, având mereu grija ca și ei să ne păstreze pe noi.

 

Am implementat din 2007 Managemantul Calității și ne-am stabilit standarde sub care nu acceptăm să coborâm. Și pentru că timpul înseamnă bani pentru orice investitor, ne organizăm astfel încât să respectăm termenele de finalizare a lucrărilor, de multe ori recuperând întârzierile acumulate în fazele anterioare finisajelor (proiectare, structură, închideri, instalații).

 

Cunoașterea temeinică a sistemelor Rigips, Knauf și Lafarge la nivelul departamentului tehnic duce la găsirea soluțiilor ce pot economisi timp și bani clienților noștri.

 

Calitatea lucrărilor și păstrarea clienților multumiți de fiecare dată de performanța noastră, reprezinta cea mai eficientă modalitate de a ne promova.